Expositie Touch: Ingrid Capozzi, Miriam Severijns, Riet Bakker

Expositie ‘Touch’ loopt van zondag 6 maart t/m zondag 1 mei op donderdag t/m zondag van 13.00 tot 17.00 uur. U bent van harte welkom!

 

Vanaf 6 maart a.s. bent u van harte welkom om bij Galerie BGO132 te Eefde te komen genieten van de expositie ‘Touch’. Op unieke wijze worden de werken van twee keramisten en een glaskunstenaar als één  geheel aan u gepresenteerd. De werken raken en nodigen zelf uit tot (aan)raken.

Ingrid Capozzi: Landschappen,water ,sneeuw en ijs  gevangen in lagen van glas. In het  glas speelt Ingrid  Capozzi met lijnen, kleuren, luchtbellen en reflectie. De gelaagdheid wordt versterkt door toevoegen van andere materialen als huiden,wol,stof,metalen en verf. Fascinerende panelen. Lees meer over Ingrid.

 

Miriam  Severijns: De mens staat centraal in de beelden van Miriam Severijns. Het  vermoeden  van een zuiverder en oorspronkelijker mens zijn krijgt vorm in krachtige,ijle beelden. Soms  gecombineerd met andere materialen blijft de klei overtuigend aanwezig.Beelden die je raken,vaak voorzien van mysterieuze Afrikaanse titels. Ze raken aan Afrika zonder Afrikaanse beelden te worden. Lees meer over Miriam.

 

Riet Bakker: Strakke lijnen die mogen  vloeien kenmerken  de  keramiek van Riet Bakker. Uitgebalanceerd en evenwichtig vormgegeven wordt het organisch  karakter zelfs versterkt. De huidafwerking straalt perfectionisme uit en verleidt tot aanraking. Soms is  de echo van een functionele vorm nog aanwezig. Lees meer over Riet.

 

 

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Comments are closed