❌ Galerie BGO132 stopt haar activiteiten!

Beste vriend, bezoeker of belangstellende van BGO132,

De titel van dit bericht verrast sommigen van u wellicht, maar het is een feit: na 7 jaar hebben wij – Hein en Patrick – besloten onze galerie te sluiten. 2016 nadert zijn einde en dat vormt vaak een mooi moment om terug- en vooruit te blikken. Dat hebben we dan ook gedaan. Allereerst en bovenal willen u vast heel hartelijk bedanken voor uw interesse in ons bedrijf!

Mooie momenten

BGO132 heeft een niveau bereikt waar we trots op zijn. Het was steeds weer fantastisch om van (inter)nationale kunstenaars het vertrouwen te krijgen hun werk te mogen vertegenwoordigen. We hebben genoten van de persoonlijke ontmoetingen met zowel hen als bezoekers en van hun enthousiaste reacties, niet alleen op het werk maar ook op de mooie ruimtes.

Waarom stoppen?

We zijn de galerie in 2009 gestart met het besef dat deze veel tijd zou gaan innemen, maar met het idee dat we ook ruimte zouden blijven houden om zelf mooie dingen te creëren. De laatste anderhalf jaar blijkt echter steeds duidelijker dat dit – zeker in combinatie met onze banen – moeilijker en moeilijker wordt.

Wat we doen, willen we goed doen en dat maakt dat we te veel ballen in de lucht willen houden. Ten koste van tijd en energie om zelf vorm te geven aan wat er op creatief vlak in ons borrelt. Dat heeft ons doen besluiten om te staken met onze galerie-activiteiten.

Een mooi 2017

We gaan 2017 met frisse energie tegemoet en gaan zelf weer mooie dingen maken: Patrick is druk aan het schilderen geslagen, en houdt ondertussen zijn ogen open voor een andere, meer inspirerende dagbaan. Hein heeft volop inspiratie voor zijn keramiek en is daarnaast druk met Worldskills en Euroskills. Wilt u op de hoogte blijven? Volg dan onze social media profielen:

Ontmoeten we u nog op de Kunstroute?

De planning is dat we aan de Kunstroute Lochem meedoen. We doen dat vooralsnog* op de locatie van BGO132 en hopen u daar tijdens de Paasdagen tegen te komen voor een meer persoonlijke en inspirerend contact.

Rest ons u een gezond en inspirerend 2017 toe te wensen!

Hein Otten & Patrick Kortman

 

* Omdat wonen en werken zo verwoven zijn op deze plek hebben we besloten ons pand te koop te zetten. Zelf interesse of kent u iemand? Laat het ons vooral weten a.u.b.!

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Comments are closed